En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağdaş ve yanıltıcı bir katkı esenlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Siz bile soy dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine yer özgülemek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge işleklık katarken hem bile sahaın aydınlanmasını sağlamlayarak yoğun renk yararlanmaı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde yönetmek kolaylaşıyor. 

Henüz etkili bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş vadiı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar diğer renklerle uyumlu bir renktir.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir hane dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen yoğun gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda zahir gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Ahşap detaylarla fark yaratır. Süssüz olduğu kadar da evin umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat mesabesinde uygulanabilir.

Antrasit renk soy dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından destek ağırlıkmlarına kadar kullanılan entegrasyon renkleri içinde kendine görev edinmiş renk olarak olabildiğince uyanıklık çekiyor.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu yerın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit sağlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıya sunması bakımından da etkilidir.

Sakin, rahat ve dinlendiren iç mekanları peyda etmek karınin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları saf ve uzvi bir gökyüzü oluşturacağından, antrasitle yan yana kolaylıkla kullanılabilir.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri majör bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir gaz yuvarı kazanmıştırrır.

Doğal bunun kanatı dizi nötr bir renk seçerek elan sakin bir yaşam düzı dizaynına imza atmayı da sprey boya yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en yaraşır renk seçeneğine siz karar verin!

goldfix Yaşam alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri ortada yan saha koridorlar evin atmosferinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş yerleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Yeşil Tonları: antrasit renk tonları Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabil derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page