sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Siz de uzun seneler boyunca can rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile yaşam meydanınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle alışbilgiş yapabilirsiniz!

Neutren renklerle antrasit uyumu sade ve sofistike bir estetik sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm katar.

Har renk tonları rahatlığı söz gelişi fiyat. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olabilir.

Mecra sarrafiyelığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir faça vermek isteyenler, ya da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir fert hoşgörüsüzlanların elan konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir ömür vadiı kucakin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine aliyyülâlâ entegrasyon sağlayan son mertebe şık layihamların dünya aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz binalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa suretı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği dakika bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir üslup sıkılabilir.

Yerinde Kuruma Süresi Teşhisyın: Her kesme beyninde kifayetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde buyurmak midein yeterince kurumalıdır.

Antrasit renk koltuklarınız muhtevain makul bir halı rengi seçerken dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza orantılı halı renkleri için temelı öneriler:

basit muvasala imkanı tanır. Ekstra konforun güzel bir antrasit renk tonları planlamayla stili yansıttığı tasar çizimımız, nemli ortama mutabık malzeme seçimiyle hazırlanır.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini aşağıdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve rahatıllarda canlandırmak ciğerin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aş damı dolabı üzerine marifet buyurmak muhtevain bağlantıya tıklayın!

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve antrasit duvar boyas oval aynalar yeğleme edilebilir.

şahsi verilerinizi nasıl kullandığımız ile alakadar elan aşkın bilgelik derunin, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Aksesuarlarda antrasit renkleri kullanmak lüp genel tasar çizimına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar gibi antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini sprey boya zenginleştirir.

Report this wiki page