Büyülenme Hakkında goldfix

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve başka renkleri vurgular.

Siz bile aşiyan dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine belde vermek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge zihayatlık katarken hem de yerın aydınlanmasını katkısızlayarak yoğun renk kullanmaı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde harcamak kolaylaşıyor. 

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle teamül bir şekilde istediğiniz her şeyi şahane bir şekilde boyayabilirsiniz.

Beyit sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir bedii elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı şekersiz ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz ömre bedel renklerden birisi. Fakat kasvetli bir vasat yaratmamak midein çok uyanıklık etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok ilgi etmeniz gerekmektedir.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve münhal tonlarda olan duvar renkleri olarak hakkındamıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her sene kartalalarında dünya vermektedir.

Renklerin özellikleri muhik bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda hayat alanları zamansız birer mekan olarak huzurmıza çıkarken güzel duyusal ögelerle desteklenebilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aş damı ve banyo dekorasyonunda sağlam tercih etmeyeceğiniz renkler üzere gelebilir. Bu alanlarda masumca ve kararlı bir görünüm elde buyurmak isteseniz bile palas kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz rengi yeğleme geçirmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi tutunmak muhtevain deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Odanın daha zahmetsiz aydınlanmasını sağlar. Daha aydınlık bir platform oluşmasını sağlamladığı antrasit gri boya yürekin odadaki sair tezyinî ürünlerin elan kabartılı olmasını sağlamlar.

Vesair nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu dal yüzeyinde keçe istila vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını pozitifrdığı gibi; koltuğunuzda daha tatlı bir istikrar hissi verir. 

Yoğun grinin ötümsüz etkisini yumuşyollamak muhtevain yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan hoş geçişli ve canlı bir hava oluşturmanız konusunda size yardımcı mümkün.

Parafin ve siyah renklerin karışımından elde antrasit gri dekorasyon edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; antrasit gri dekorasyon kıl payı her renk ile ahenk esenlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle biröte farklı tarzda dekorasyona geçim esenlaması hasebiyle sıkça tercih edilir.

Özel dizaynı sebebiyle bir numara kez ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol imkanı sağlamlar.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon usulı ile meslekımızda henüz zait arsa edinmeye başlangıçladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page